Контакти и адреса

  • Бул. Србија ,1000 Скопје
  • +389 (078) 654-548

Брзо Пребарување

Избрани автомобили

За нас

АутоМилано е авто дилер за половни возила , постоиме од 2010 година .

Авто Милано врши продажба на половни возила од програмата на сите автомобилски брендови. Се врши директен увоз од Италија ,Белгија и Германија, и за истите даваме гаранција од 6 месеци.

Работно време

  • Monday 09:00 - 19:00
  • Tuesday 09:00 - 19:00
  • Wednesday 09:00 - 19:00
  • Thursday 09:00 - 19:00
  • Friday 09:00 - 19:00
  • Saturday 09:00 - 19:00
  • Sunday 10:00 - 16:00

Контакт

Локација

The provided API key is invalid. Скопје

Copyright © 2019 - 2020. AutoMilano.mk. All rights reserved

Developed by MkdHost